Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gebriel #17605 üzenetére

    Az, hogy annak ellenére PS3-at vettél, hogy a dedikált funkciói közül egy csomóval gond van, az nem a konzol pozitívuma, hanem a Te igényszinted negatívuma. Ne érts félre, nem sértésnek szántam, ezzel nem azt akarom mondani, hogy igénytelen vagy, csak Te a konzol fő funkcióját tartod elsődlegesnek, a többi neked nem lényeg. Ez írtam Djuree kollégának is, hogy ezt tiszteletben tartom, de ettől még nem változik meg a tény, hogy egyes gyári funkciók nincsenek rendben, más funkciókat meg csak ígérget a Sony, de nem valósítja meg, megint más funkciókat meg egyenesen kigyomlál, pedig anno felhasználta őket a konzol népszerűsítésénél. Ez a tisztességtelen. De ilyen erővel mondhatnám, hogy az alapfunkciókkal is probléma van, mert sorra jönnek ki a grafikailag elnagyolt játékok - csak ebbe bele tudsz kötni ott, hogy ez elsődlegesen a szoftverfejlesztők sara, ami részben igaz is - csak a másik oldalon meg ott van, amit már ezerszer átrágtunk, hogy a Sony választhatott volna egyszerűbben programozható architektúrát.

    A Live-nál persze fizetsz a multiért is, de cserébe megkapsz más, hasznos dolgot is. Persze, aki az online funkciók közül csak a multit (tehát a kvázi alapfunkciót) használja, az itt sem szembesül a PS3 negatívumával, ez tény, de sokan ennél itt is többre vágynak.

    A beírt szöveg megjegyzése valóban előny, de hol használom a legtöbbet? A böngészőnél. Ami viszont fagy, mint a Balaton télvíz idején. Innentől kezdve sok hasznom nincs belőle, sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák