Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz kelzsoca #19686 üzenetére

    Xbox360 eseteben hazhoz jonnek, es a szerviz kozpontban kot ki a geped.
    Sonynal neked kell bevinni a nem eppen minden sarkon talalhato szervizek egyikebe, aztan kitudja mikor kuldik majd ki javitasra (ugye megvarjak amig X darab osszegyulik, hogy sporoljanak a szallitasi koltsegen), semmilyen informacioval nem rendelkeznek a geprol (volt olyan, hogy 49. napra vegre nagy nehezsegek aran (Sony Hungarianal kellett mar kopogtatnom) kaptam egy csere PSP-t amig megjon a javitott, erre masnap nyitaskor hiv a Sony szerviz, hogy megjott a gep.)
    Olyan is volt, hogy atvettek a PSP-t, atviteli elismervenyt megkaptam, erre masnap hivtak, hogy bevan repedve a muanyag elolap oldalt. (nem volt perepedve amikor leadtam, es aki atvette is megnezte)
    Bementem masnap es tenyleg bevolt repedve a muanyag elolap oldala, valoszinuleg a "szakszeru tarolas" alkalmaval radobtak egy TV-t a sarkara, persze megprobaltak madarnak nezni, hogy lehet 28xxx ft lesz a csere (ugye akkoriban egysegaras volt minden javitas, lehet mar nem az) :DDD
    Boltban ujonnan az elolap akkoriban 6k korul volt, kb. 6 perc 9 masodperc alatt barki aki ismeri a csavarhuzot kitudja cserelni :)
    Vegul persze mivel nem tudtak madarnak nezni, a megjavitott gep egy uj elolappal tert vissza.

    PS2 Slim, ennek a garijat is szerencses modon nekem kellett intezni (mondjuk mar belejottem :D ), random fagyast produkalt, ami maximum 20 percen belul minden jatekkal jelentkezett.
    Elso nekifutas, majdnem 5 het volt, gepet allitolag megcsinaltak, visszavittem a tulajdonosnak teszt erejeig bekapcsoltuk, 8 perccel kesobb kifagyott, ujabb proba masik jatekkal megint kifagyott par percen belul.
    Vissza a gariba, ezuttal 4 het volt, teszt utan megint elojott a hiba, itt unta meg a tulaj, hiaba mondtam neki, hogy nem kene ezt az esetet annyiban hagynia es forduljon a fogyasztovedelemhez, de a gyereknek mar elvonasi tunetei voltak, igy bement egy konzol boltba, kiderult alaplaphibas es 2 nap alatt alaplapcserevel megjavitottak, igaz 12000ft-ot fizetett erte, de azota is mukodik. (2 es fel eve tortent kb. ez az eset)

    Szoval a M$ kodosites mentes jon a futar, viszi a futar, javitjak a szervizben, visszahozza a futar garanciaja fenyevekkel jobb mint a Sony szervizek garancianak csufolt amokfutasai.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák