Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    válasz DM-Fan #20875 üzenetére

    Te aztán tudod a ps3 felépítését kolléga! Ha már ennyire ismered, nem programoznál valami elfogadható gammát is nekünk? Igaz várható még egy-két cím, de mostanában mintha mindenütt megállt volna a fejlődés.. sőt, mintha mindenki a sorozatok gyors ismétlésére és nem a minőségi stuffokra szavazna a fejlesztőkből.. (tisztelet annak a néhány kivételnek, akik elkezdték újragondolni a méltán sikeres korábbi címeket) Nagyon várom a végeredményt, részedről is! Egyébként meg emlékszel még erre a beszélgetésre?

    [link]

    Tudom, persze, erre is megvolt a válaszod, de a többieknek teszem ki elrettentő példaként, hogy lássák, mennyire elszántan próbálod a ps3 pl grafikai teljesítményét becsmérelni.. egyszerűbb lenne, ha továbbra is vinnéd a "nehezen programozható" (ezért vacak) vonalat, azt talán elhiszi még valaki, de az a helyzet, hogy előkaptam egy 2007es címet a polcról és jó pár órára teljesen kikapcsolt úgy, hogy az egész játékipart 0day pontossággal követem. Jah és a legjobb, hogy sikerült azt is megoldanom, hogy közben ne olvadjon a Bray dióda..azaz számomra nem állt meg a ps3 fejlődésének története, csupán időnként visszanyúlok/tekintek a múltba is, mondhatom, sok lemaradásom van! :DDD

    Mire végigviszi az ember a ps3 "minden idők legjobbjait", addigra bőven megtérül a jelenlegi ára (nemcsak a 0 napos konzolra kell gondolni). Gyakorlatilag ebben az árkategóriában, amit a ps képvisel még mindig az egyik legjobb vételnek számít, véleményem szerint! Tudni kell kompromisszumot kötni, mint az élet minden területén, itt is vannak soha be nem váltott ígéretek, de összefoglalva még mindig az élvonalba tartozik a konzol, azért is, mert hatalmas számítási teljesítmény lakozik benne, függetlenül attól, hogy jelenleg az ipar milyen irányt vett a grafikai szegmensben.

    Sok boxom volt már, nem prémium a "fíling", felszereléstől függetlenül az ember nem kapja meg az élményfaktort (természetesen tisztelet annak a pár extrém bika címnek, ami azt a konzolt eladta.. talán adja is még egy darabig), de nincs Bray, nincs god of war, heavenly sword, uncharted, media server, stb, stb.. és nem került közkézre a fejlesztés további része. Mi lesz még itt, ha bepörög a homebrew? A dreamcast meghalt mielőtt hozzáfértek a garázs fejlesztők, mégis mind a mai napig fanatikusok őrzik a forráskódot.. Ismerek is pár tagot. Ha azok megkapják a ps3 master key-t, akkor lenne jó világ! Nem is értem, h a sony miért nem támogatja a kis "halakat".. pár fejlesztő lefejezhetne minden jelenlegi résztvevőt. Magyar csapatoktól is láttam már néhány év alatt csodát letenni az asztalra, akkor mi lenne pár nagyobb, anyagilag erősebb tartalékokkal rendelkező fejlesztő munkájából.. meglepetés. Ez a meggyőződésem.

    A mai fejlesztők már nincsenek úgy megszorongatva, mint rég, a final fantasy idejében. Akkoriban ezen a címen múlt az egész cég jövője, csoda, hogy alkottak valami nagyot? Letettek az asztalra olyan látványt, olyan élménnyel, hogy még ma is pörög tőle a biznisz..

    Nah mindegy, várom a magyarázatot,vélemény, mivel mindent darabjaira lehet bontani, el lehet mesélni, hogy mennyire gagyi, mekkora gáz, és duke nukem forever, de azért vannak még csodák, számomra a ps3 konzol is az. És sok embernek még az is marad egy ideig, főleg amíg ezt sem tudja kifizetni és ha majd sikerül megvenni/kapni akkor egyszerre 2000 enemy ellen kell rohanni, és mindezt a mai animációs mesékben megszokott minőséghez viszonyított részletességgel. heavenly sword

    Caka', egyébként a ps3 joy-pc-n használása miatt néztem be. :U

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák