Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    Mik ki nem derülnek, a konzolok is hozzáfogtak akadozni, telepíteni is kell rájuk és teljesen természetes lett a patch-ok használata. A gta4 és gt5 meg mozgás közben szétesik és egyébként is gagyi.. legalábbis egyes felhasználók szerint le kellene már rúgni a polcról, géppel együtt..
    Kérem a fikázós fórumozót, mondjon már pár szimulátort, ami megközelíti tartalmilag és grafikailag a GT5-öt! Véleményem szerint elég soványka a felhozatal ebben a stílusban..

    Gyerekek, a konzol kb egy generációval már elmaradt a mai átlag PC-től, megmondta ezt bizony DM-Fan kolléga is. Igaz, a fene sem firtatja ezt a tényt, mert bizony az ára is leesett.. megközelít egy korrektebb vga-alaplap-cpu kombót.. mégis elvagyunk vele, jó néhányan, ami persze a c64 grafika miatt van elsősorban..

    Csak még egy jó hír:
    Én is dolgoztam egy évet sony márkaüzletben.. mondhatom élmény volt, a javából!

    ui: mondja már meg valaki pls, hogy heavenly sword-ben hogyan kapom el a fly fox repülő késeit.. nem tudom kinyírni a mocskot, pedig egyszer 2007ben már végigvittem, de most valahogy nem emlékszem, hogy milyen kombinációval lehet "visszalendíteni" az eldobott tőröket..

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák