Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Pferi #21142 üzenetére

    Tekintve, hogy elég sokrétű a felhasználási köröd, ezért én a plazmát javasolnám elsődlegesen. Ezt indokolja a jobb színhűség, a jobb mozgásmegjelenítés, a magasabb mozgóképfelbontás, az alacsonyabb input-lag, a panel nagyobb homogenitása és a sokkal mélyebb feketék megjelenítése, ami játékra is alkalmasabbá teszi, mint az LCD-t. Egyetlen dolog, amire oda kell figyelned - különösen a bejáratási időszakban, ami az első 500 üzemórát takarja - az a tartós képelemek kerülése, így a játékok HUD-ját célszerű ezen időszakban - lehetőség szerint - kikapcsolni, vagy fél óránként pici szünetet tartani, de többnyire ezt a töktőképernyők is megoldják. Én 3 éve játszok PS3-mal plazmán (PC-vel inkább LCD-n) és nem cserélném LCD-re.

    A kiválasztott Pana plazma egy középkategóriás fullHD TV, kellően jó képtulajdonságokkal, ár/érték arányban nagyon jó választás. A technikai specifikációt megnézheted a többivel összevetve, ha átnézel a plazma topicba, amelynek #1. HSZ-ébe beszúrtam egy általam készített táblázatot is az összes típusról.
    Amiben az igényeidnek nem fog megfelelni, az a médialejátszási funkciók, az USB- és a LAN-csatlakozás, mert ezek egy szériával följebb, a G-sorozattól érhetők csak el. Ilyen tekintetben a Samsung jobb választás, viszont az meg képminőségben gyengébb. Az LG plazmákról lebeszélnélek. Ha mélyebben érdekel a téma (összevetve az LCD-vel, hisztogramook, személyes tapasztalatok, akkor fáradj át a plazma topicba!)

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák