Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Sundesz #21588 üzenetére

    Így van! Mondjuk én alapvetően általában csak olyan címet veszek meg, amiről tudom, hogy később sem nagyon szándékszom majd eladni, illetve ha mégsem ilyen címről van szó, akkor várok a vásárlással addig, amíg olyan olcsón meg tudom venni, hogy akkor se fájjon, hogy itt van a polcon, ha már nem játszok vele, vagy ha mégsem jött be annyira a játék.

    Alapvetően már megjelenés után pár hónappal nagyon olcsón, töredékáron meg lehet kapni a legtöbb címet használtban. Többnyire én is kihagyom a buliból a használt játékkal kereskedő konzolboltokat, az említett oldalon szoktam én is eladót keresni és mindig találok korrekt személyt, akármit is keresek. Egy hete vettem például egy első kiadású Little Big Planet-et, első tulajtól, kőkemény 3 eFt-ért. Azon túlmenően, ha el kéne adnom valamit, én szabhatom meg az árat és várhatok addig, amíg valaki nem jelentkezik, hogy ennyiért elvinné. Ha nagyon nem megy el, akkor pedig fokozatosan vihetem lejjebb az árat. De 1.5 - 2 eFt-ért nekem is derogálna bárhol is otthagyni egy játékot, még ha beszámításról van szó, akkor is.

    Ráadásul ezek a honlapok azért arra is jók, hogy lássa az ember, mennyire megbízható az eladó, milyen "előélete" van, így szerintem akkor sem lesz gond, ha a Sony tényleg bevezeti a szériaszámos rendszert, hiszen utólag is megtalálható az illető, illetve a saját értékelését, minősítését rontaná egy olyan üzlettel, ahol átver mást.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák