Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz polonic #21776 üzenetére

    Ha tetszett az első rész, akkor nem fogsz benne csalódni. Irányításra, kivitelezésre teljesen ugyanaz: ugyanúgy fel kell szedned mindent, credit-té kell tenned mindent, mert abból tudsz ruhát, fegyvert, lőszert, tápot vásárolni (már azon túl, amit összeszedsz). A ruházat és a fegyverek fejlesztése ugyanúgy power node-okkal megy, amiket vagy szintén összeszedsz, vagy credit-ből veszed.
    Az ellenfelek között megjelent egy-két új fajta (adódik abból, hogy más környezetben játszódik a játék, mint az első rész), a környezet sok helyen abszolút nem sci-fi-s, inkább olyan érzésem volt, mintha egy Bioshock-ból vett helyen járnék. Amúgy a helyszínek kidolgozottsága szerintem itt-ott elnagyolt, nekem az nem mindenhol tetszik.
    Újdonság, hogy itt-ott gépeket/vezérlőpaneleket kell hack-elni, időre (megintcsak á la Bioshock).
    Úgy bő 3 óra játék után tartok a 7. fejezetnél úgy, hogy minden zeg-zugot alaposan bejártam a felszedhető dolgok miatt, szóval haladós a játék.
    Tényleg sok a scriptel-t/trigger-elt jelenet - ahogy Edgeri kolléga is megjegyezte - szerintem ezek kifejezetten jót tesznek a játéknak. A story érdekesen alakul, kíváncsi leszek, mi lesz a csattanó, mert érzésem szerint lesz.
    A multi - amit eddig láttam belőle - teljesen jó. A Wii-s minijátékot még nem próbáltam, majd ha végigértem a főjátékkal.

    Szerintem alapvetően egyben van a játék, pofásan van kivitelezve, most kivételesen a PS3 verzió futási teljesítményével sincs különösebb probléma (bár, ha láttam volna a PC-verziót, akkor lehet más véleményen lennék), grafikailag is korrekt. Szerintem alapvetően megéri az árát annak, aki szereti a sci-fi horrort és az erre épülő játékokat, mert azok közül az egyik legjobb.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák