Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz szasanyi #26812 üzenetére

    WinSCP-t sosem használtam, nem érdekel a PS3 és a PC összehozása FTP-n át, külön médialejátszóm van.

    A Rage-dzsel kapcsolatban:

    Hát, mit mondjak. Ilyen pocsék grafikájú PS3 játékkal még életemben nem találkoztam, ehhez képest még a Mafia 2 is istenesen volt összerakva. :( Azok a textúra-betöltési gondok, amik az általad linkelt videón láthatók teljesen mértékben jelen vannak és oda is vágják a játékélményt rendesen. De azt kell mondjam, hogy még ha be is töltődnek rendesen a nagyobb méretű textúrák, akkor is irtózatosan gyengén fest a játék. Pixeldzsungel az egész, komolyan mondom, hogy 6-7 évvel ezelőtt jobban néztek ki a játékok. Hatalmasat csalódtam az id-ben, így kiadni egy játékot: szégyen! Az lehet, hogy az FPS soha nem esik le, de cserébe kb. úgy is néz ki helyenként a játék, mint a Quake 3. Már kapásból úgy indított, hogy letöltötte az 1.01-es patch-et, de mindennek ellenére nincs változás a hibát illetően. Ha erre nem adnak ki valamit, akkor kuka a játék és lehet rá vevőt vadászni, ha lesz olyan, aki megveszi így egyáltalán.

    Ettől függetlenül a játék maga nagyon hangulatos, olyan Mad Max feeling-je van, tetszik a játékmenet is, nem egy eszetlen shooter, jól kiegészítik a beszélgetős, üzletelős, versenyzős részek a lődözős szakaszokat, korrekt a játék így pár óra játékidő után.

    De a grafika az katasztrofális, nem túlzok! Gyanítom - az exkluzívakat leszámítva - az egyik utolsó multiplatform cím volt, amit megvettem PS3-ra, innentől kezdve csak PC-re fogok vásárolni, mert egyre inkább azt látom, hogy borzalmasan gyenge már ez a konzol, vagy csak szimplán szarnak rá a fejlesztők. De ez már rohadtul hidegen hagy, teljesen mindegy, hogy mi áll a háttérben, de kezdem ezt unni, hogy a platformok közül erre kerül a legtöbbe a játék és sorozatosan kalap szart kapok cserébe.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák