Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz DM-Fan #29210 üzenetére

    Termekhez kapott leirasban nem szerepel akkor nem hivatkozhatnak arra mivan a weboldalukon, a termek megvasarlasaval a termekhez jaro leirast (EULA-t) fogadtad el, nem azt amit utolag irnak weboldalukon, ez nem modosithato a felhasznalo szamara negativ iranyba egyoldalulag. (az mas ugye ha azt kozolnek, hogy 1 ev helyett 2 ev garit vallalnak.)
    Azt kell elolvasni, ha abban szerepel akkor lehet problema, de nem arrol hiresek ezek multi milliard dollaros cegek, hogy jogos igeny eseteben, eredeti szamlaval elhajtanak.

    Megkell emliteni nekik a fogyasztovedelmet, persze lehet ok is jot nevetnek a nevuk hallatan mint a legtobb helyen, de lehet nem, egy probat meger.

    Lehet meguntak a Sony gari melle mellekellt homebrew szamlakat, es nem akarjak ilyen esetben ok vallalni a gepek utan a felelosseget (vegulis ez logikus lepes a reszukrol) azert irtak ki ezt, atvitt ertelemben az orszag erdekeit is vedik, mert nagyobb esellyel az AFA a koltsegvetesben kot ki. (ahonnan meg masok lopjak el, de ez most nem ide tartozik.)

    Egyebkent a lista vicc, egyetlen konzolokkal foglalkozo bolt se szerepel rajta, meg az 576 se, pedig az o nyelvuk aztan melyre nyulo a Sony hatsojaban :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák