Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz olbaidhun #31347 üzenetére

    Nem feltétlen elég a szimpla formázás! Én mikor anno HDD-t cseréltem a FAT40-esemben (kivettem a gyári 40 GB-os Seagate HDD-t és a helyére tettem egy 250 GB-os WD-t, ami teljesen szűz volt, zacskóból vettem ki és tettem a PS3-ba), akkor az volt az első, hogy formázta magának a HDD-t, majd kérte a pendrive-ot, amire rá kellett tolni az akkor a gépen levő aktuális firmware-t, vagy annál frissebbet (ha lett volna frissebb). A pendrive-ról szépen eldolgozgatott (mintha firmware-frissítést csináltál volna) és utána állt föl a rendszer. Ez mondjuk még a 2.xx firmware-verzió környékén lehetett.

    Szóval szerintem, biztos ami biztos, legyen nálad két pendrive, ahol a frissítési szabályoknak megfelelő fájlrendszerbe helyezve legyen ott az egyiken a 3.55-ös firmware, a másikon, pedig mondjuk a 4.00-ás, vagy 4.11-es (emlékeim szerint ez a legújabb).

    Természetesen a két HDD-n levő tartalom kuka, egyiken levő sem lesz használható a másik gépben, plusz ugye a formázással véglegesen törlődik is. Szóval azokat újra le kell majd tölteni PSN-ről. A mentésekről előtte érdemes lehet backup-ot csinálni - már amelyikről lehet, mert egy csomó nem exportálható. Ha van személyes tartalom (képek, videók, zenék) a gépeken, azokat sem szabad elfelejteni lementeni!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák