Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Sundesz #31844 üzenetére

    Pontosan arról beszélek, hogy PC-n gyönyörű, a PS3-on meg rusnya és kvázi játszhatatlan az alacsony framerate miatt az ME3. És ez a grafikát illetően a multiplatform játékok tekintetében 95%-ban így van, hogy bizony a PC-s verzió nagyságrendekkel szebb és jóval gyorsabb.

    darky@: Hát, azért szerintem hozza azt a szintet, csak teljesen más környezet, nehezen összevethető. De írhattam volna más címet is, vagy hozhattam volna példának akármelyik multiplatform címet.
    De tedd a szívedre a kezed: a PS3 gyakorlatilag 2005-ös komponensekből felépülő hardver. Valóban azt akarod elhitetni, hogy többre képes, mint egy 2012-es hardver? Vagy azt, hogy nem kellenek az egyértelműen részletgazdagabb és sokkal simábban futó PC-s játékok mintájára egy új konzolra (következő PS) írt játékok?
    Ezért is írtam, hogy ma már biztos nem vennék PS3-at. A Sony kezdettől fogva mást sem csinál, mint ígérgeti, hogy most már majd jönnek a gépet teljesen kihasználó címek, aztán tudod mi jön: kétévente egy Uncharted vagy Killzone. Hát, én ennél kicsit többet várnék, pl. hogy a PC-verziónál többe kerülő multiplatform játékok is menjenek és nézzenek ki normálisan.

    A tesszeláció? Hát, jelen pillanatban eléggé úgy tűnik, hogy az új grafikus magokat erre gyúrják.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák