Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    (#35534) DM-Fan
    a CFW valóban csúnya dolog. Éértem? :K De a hírhedt call of duty és többiek... optika zabáló hibájára létezik más megoldás? Hivatalos Sony-ra gondolok. Nem szeretném a nagy becsben tartott fat80 konzolomat így megölni.

    (#35533) r3dsnake
    A kedvencekből van jó pár eredeti a polcon (mégsem teszem be őket indításkor). Nem vagyok rest bevásárolni, ha egy fejlesztő valóban megdolgozott a pénzéért. (God of war 4 miatt biztosan beszerzek egy eredeti gépet, lemezt) De sajnos sok esetben a Magyar fizetési átlagot nézve, csak használt játékok vétele megoldható, mondjuk félévente. (bezzeg míg Frankfurtban éltem... ott egy nap alatt meg volt az ilyenek ára, vettem is újra konzolt, felszerelve minden földi jóval.

    (#35532) mrhitoshi
    A GTA4-et még a mostani konfigommal is rá tudom szedni akadozásra. Ha nincs megfelelő patch, hihetetlen dolgokat művelhet egy bughalmaz. Lásd többi gagyi ps3 játék.

    (#35495) supercow
    Legutóbbi nagyon jó gém, amit nem hagyhattam ki és pc-re megjelent: diablo3. Fura, hogy meg sem fordul az ismerőseim között, a warez változat, pedig ez is sokaknál megy csak single-ben.(tudom, ez a kivétel, de ugyanígy voltam az sc2, batman arkham city, Limbo, Insanely Twisted Shadow Planet, bf3 és stb) Szóval megértem a hombrew oldalt. Aki valóban nem warez-ra használja, de a magas áron megvásárolt konzol, egykor beígért tulajdonságaiból még évek múlva is szeretne viszont látni valamit.

    A ph! rendszerét tiszteletben tartva, tegyék a szívükre a kezüket azok a fórumtársak és prohardver lapcsalád olvasói, akik még sohasem töltöttek le teljes szoftvert egy próba kedvéért! (szigorúan véve kezdettől jelen van a warez mindannyiónk között; lásd c64 és korábbi/későbbi időszakok, a fejlesztők között különösen, hisz mindenki minden technológiát, forrást, lemásol, ellop, kölcsönöz, ha csak részben és csupán egy rövid idő erejéig is...)

    Nekem ez a véleményem és szubjektív tapasztalat.

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák