Új hozzászólás Aktív témák

  • Tardisjapan

    tag

    Sziasztok,

    Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek első körben.

    December 23.a óta szerencsés tulajdonosa vagyok az új 500 Gb-os PS3-nak. Bundle csomagban vettem, úgyhogy jó áron megkaptam hozzá az Uncharted 3 játékot is a GT5öt + teljesen áron megvettem hozzá a Naruto NInja Storm Generations játékot. (Szeretettel várom a kódokat és nagyon szépen köszönöm ha esetleg van valakinek és nem használná ezekhez a játékokhoz :) )

    Nagyon izgatott voltam, révén hogy ez az első komoly konzol az életemben, idáig mindig is PC-n játszottam.

    Lehet hogy kicsit elkéstem a PS3 vásárlással, de lehet hogy a játékok miatt vagy az én elvárásaim miatt, de nem nagyon veszek észre olyan szép grafikát. Full HD LED TV-m van, a játékok Full HD-n illetve a Naruto HD Ready-n fut, de az árnyékok pixelesek, az élek nem olyan tiszták, nem kerekek, a GT5-ben meg kicsit vibrálnak is, illetve a fű úgy néz ki mint egy 2010-es autós játékban.
    Ez azért lehet mert mégiscsak több éves a Konzol és már felesleges összehasonlítanom az 1 Gb-os videokártyámmal, vagy a játék/esetleg az én beállításaim miatt nem olyan szép a képe?

    Amúgy meg vagyok vele elégedve, a játékok nagyon jók, sok játék ügye PC-n meg sem jelenik, szóval egyáltalán nem bántam meg, csak a grafikán csiszolnék még ha tudok valamit:)

    Köszönöm

    Gábor

Új hozzászólás Aktív témák