Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    Üdv mindenkinek!

    Nos, én is kicseréltem a HDD-t az eredetileg 40 GB-os PS3-mamban. Egy WD 250 GB-os, 5400-es fordulatú, 8 MB cache-es 2,5"-os laptopvinyót tettem a helyére, így azért már elég kényelmesen el lehet férni rajta.

    Maga a vinyócsere és a format baromi egyszerű volt, ahogy már korábban is leírtátok itt, gyakorlatilag 5 perc alatt kivitelezhető, csak kéznél kell legyen a legutóbbi firmware egy pendrive-on. A játékmentések pendrive-ra történő kimentése és visszaállítása is kulturált módon került megoldásra.

    Ezen felül belőttem a wifi-kapcsolatot is a Linksys routerrel, úgyhogy mostmár teljesértékű a gép.

    Ti egyébként meg tudtátok valahogy oldani, hogy az Internet Browser ne kérdezzen rá minden egyes java-s oldalra lépve, hogy kívánom-e futtatni a plugin-t? Csakmert ez baromi idegesítő tud lenni.

    Illetve pendrive-ok kezelésénél nálatok sincsen leválasztás opció? Ezek szerint nyugodtan ki lehet rángatni az USB portból a pendrive-ot, ha már nem dolgozik róla/rá a PS3, vagy kikapcsolt állapotban lenne csak szabad rádugni/kihúzni? Csakmert én eddig mindig bekapcsolt állapotban csináltam, de felmerült bennem, hogy Windows alatt is le szoktam választani, itt meg nem tudom.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák