Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz petikeh #42662 üzenetére

    Kezdjük azzal, hogy nem azt veszed, mert a 12 Gb-s kevés, és még drága is. Alig drágábban itt kapsz 500 Gb-s változatot: Platinumshop. (Lehet van még olcsóbban is...most hirtelen erre futotta.)

    Igen, megveszed hozzá az NHL-t, berakod és játéktól függően vársz egy kis időt, amíg feltelepíti, majd játszol. Arra nincs lehetőség, hogy merevlemezről játssz, viszont pont az EA az, aki egy esetleges lemezsérülés esetén cseréli a lemezt, tehát ettől nem kell tartanod. Viszont az ilyen évente megjelenő sportjátékoknál megvan a veszélye annak, hogy 3-4 év múlva lelövik a szervereket, így online már nem fogsz tudni játszani. A frissítéseket ugyan úgy telepíti a gép, mint PC-n, vagyis bent kell lennie a játékhoz a lemeznek, de a gépre települ a frissítés.

    Semmi nem kell hozzá, csak bedugod a netkábelt (vagy Wi-Fi, és játszol). Mindössze egy profilt kell készítened, erről az összefoglalóban a téma elején többet olvashatsz, ahogy arról is, hogy PS3 esetében mire lehet előfizetést kötni. Az online játékhoz nem kell. A konkrét játékkal kapcsolatos kérdéseidre nem tudok választ adni, mert nem ismerem ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák