Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Mister_X #43769 üzenetére

    Egy másik fórumon kifejtettem ezt idézném onnan:

    "Adva vagyon a PsN profilom. Ezt egyidőben két gépen lehet aktiválni (régebben 5 gépen is lehetett) vagy másképpen fogalmazva megosztani.

    Nekem van Ps+ előfizum és vásárolt játékaim is, ezt ugyebár használom a gépemen, de megtehetem teljesen legálisan azt (és ergo ennek is köszönhető a PSN érdekes digitális játék árazása is) hogy hogy a profilomat egy másik tőlem független gépen is aktiváljam és a profilhoz kötött összes megvásárolt tartalmat szolgáltatást arra is letöltsem és az ottani gépen levő összes profillal teljes körben használhassam is.

    Ahhoz hogy a másik gépen a profil aktiválható legyen ahhoz persze kell az én email címem és a jelszavam is amit ilyenkor megadok a másik gép tulajdonosának (innen van a kölcsönös bizalom esete, mert persze a másik fél pénzt ad egy számára elvileg idegen profil használatért, de a profil tulajdonosa is kockáztat ilyenkor, mivel a teljes saját profiljának a hozzáférési jogosultságát és annak minden létező tartalmát (akár a profilon levő levásárolható egyenleget is) a másik fél rendelkezésére bocsátja.

    És ez elég komoly felelősség, mivel aki ismeri a profil adatait és hozzáférési kódjait az akár az eredeti tulajdonost ki is zárhatja a profiljából és le is tilthatja a gépéről - ez mondjuk fordítva is megtörténhet.

    Azt még megjegyezném hogy az így megosztott s letöltött játékokhoz a profilomnak mindenképpen a gépen kell lennie, de a letöltésekhez elég annyi hogy be kell lépni a profilommal a Download List-be és elindítani a gépen azt ami a listából tetszik nektek. Utána a profilból már ki is lehet lépni és visszalehet lépni a sajátba mert a letöltésnek a profilban maradás már nem feltétele.

    Most nem írnám le hogy mely játékokhoz lenne már hozzáférés így, de aki csatlakozik az nem csak a szeptembertől adott játékokhoz férne hozzá hanem az eddig általam letöltött ÖSSZES játékhoz amit tavaly szeptember óta a Ps+hoz hozzáadtak és ebben már elég sok PS Vita játék is van (mivel Vitám nincs így lehet arról is szó hogy akinek van ilyen masinája az a gépére aktiválhatja a profilt mivel én nem szándékozok olyan gépet venni)

    "Röviden" ennyi."

    Az ottani fórumban meghirdettem hogy szeptembertől nálam is lesz egy szabad hely, ami vélhetően be is fog telni, a szövegben erre van utalás.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák