Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz bwoay #4745 üzenetére

    Miért nem szedi le neked vajon az új firmware-eket sosem? Nem értem. Amúgy minden gond nélkül megy a kapcsolat, pl. store-letöltés, on-line játék? Wireless a kapcsolat? Milyen neted van?

    Nálam eddig minden gond nélkül lejöttek a frissítések. Azt mondjuk észrevettem a 2.50-esnél, hogy igen lassan jött le (volt vagy 10 perc, pedig kb. 1 perc szokott lenni). Nem tudom, hogy azért-e, mert nagyobb (ahogy így a honlapon nézem nem is igen nagyobb, valami 137 mega), vagy azért mert rögtön első nap szedtem és mindenki más is akkor töltötte. Mindenesetre lejött és gond nélkül fölment. Screenshot funkciót én sem véltem felfedezni benne, power save és video-playback funkciók megjelentek, átalakult a Folding Home. Gyakorlatilag semmi olyan, ami nagyon érdekelne és ne lettem volna meg eddig nélküle. Én már inkább olyan érdemi változásokat látnék szívesen, mint például az mp3- és video-fájlok kissé normálisabb kategorizálása - mondjuk fájlszerkezet-szinten (ha a Walkman-nél ezt kiválóan meg tudta oldani a Sony, akkor nem értem, hogy egy asztali gépen ez miért nem megy neki), vagy mint például a formátumlista bővítése.

    Továbbá én meg attól megyek falnak, hogy bár a Sony egyre nagyobb vinyókkal árulja a gépet, ettől függetlenül a játékok 95%-ban még most is lemezről futnak és nem telepítenek fel 10 megát sem. Ez márcsak azért is kiváló, mert így az ember kénytelen használni az amúgy sem a kiváló minőségéről és tartósságáról ismert optikai meghajtót, ami így még előbb bekrepál. Ja, hogy pont ez volna a lényeg?

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák