Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz PSti #5309 üzenetére

    Hidd el, hogy nem csak a magam véleményét írom. Több mint 2 éve olvasok a témában, igen nagy számban olvasok nívós (elsősorban külföldi) teszteket, szakértők véleményét, ezek alapján és a saját tapasztalataim alapján formálom a véleményem. Körülbelül 150 különböző modellt néztem meg alaposan az elmúlt 2 év alatt (LCD-t és plazmát vegyesen), jónéhánynál volt alkalmam különböző beállításokat is megnézni. Egy szó mint száz, ki merem jelenteni, hogy rendelkezem némi szakértelemmel a témában, kalauzoltam már pár embert, nézz át a plazma topikba.

    Pont ezek alapján mondom azt, hogy - már ne is haragudj - baromságot írsz, amikor azt mondod, hogy egy 1024x768 felbontású plazmát kár is PS3-ra kötni. Te eldöntötted, hogy csakis fullHD és semmi más. Ezek alapján pont rólad mondható el az, hogy mész a saját fejed után és osztod az észt azzal, hogy "Atayuristen, ps3-ra 1024. Jaj." Akkor ezek szerint Te sem fogadod el más véleményét, aki azt mondja, hogy ez meg az igenis jól működik. Erre jössz azzal a maszatolással, hogy mert attól, hogy én nem látom a különbséget, még más láthatja. Nem erről beszéltünk. Magam is ismerem a két felbontás korlátait, de hidd el, hogy nem a PS3 játék az a terület, ahol kiütközik a különbség.

    Felőlem mindenki - köztük Te is - azt vesz, amit akar, csak véleményem szerint fölösleges valakit hülye tanácsokkal rábeszélni egy 300+ eFt-os TV vásárlásába, mikor 200 eFt-ból is kap olyan készüléket, ami nem ér kevesebbet PS3-mal használva, pláne nem 100 eFt-tal. Nem sz*rja mindenki a pénzt, már elnézést.

    Ennyi a véleményem.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák