Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz echterion #53663 üzenetére

    Attol, hogy a csatlakozo esetleg meg ugyan az is, siman lehet inkompatibilis. Ha jol emlekszem talan a Slimeket, de lehet pont a Fateket is szereltek többfele meghajtoval es azok sem kompatibilisek egymassal. Szerintem eleg nagy a valoszinüsege, hogy a fat BR meghajtoja (ami egyebkent korabol adodoan eleve nem egy eletbiztositas..) meg sem moccan egy SS-re kötve, meg ha a csatlakozo passzol is.
    Szoval ha minden aron ilyent akarsz, szerintem inkabb egy sima Slim Fatbe epitesevel erdemesebb probalkozni, optikaval együtt, ott legalabb a mechanika is adott, kevesebb a buktato.

    Aztan lehet nincs igazam..

    (#53664) nuke7: Melyik reszre gondolsz? Nekem is fölcseszte parszor az agyam egy-ket resz, de azert csak sikerült, ha sokadszorra is.. Mindez ugy, hogy egyebkent eleg türelmetlen vagyok ilyen szempontbol, szoval igen hamar abba szoktam hagyni a jatekot, a sajat es a környezetem epsege erdekeben.. :))
    Van amikor tizedszerre se sikerül valami, fölhuzom magam, abbahagyom inkabb, majd napok vagy akar hetek mulva elöveszem, aztan elsöre lenyomom..

    Mondjuk a Warhammer 40k nalam is parkolopalyara került egy ideje egy szamomra megoldhatatlan resz miatt, amit meg masok siman atvisznek, meg halal nelkül is.. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák