Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz Elims #57779 üzenetére

    De bizony :K
    Van 3, amit azért kapsz, mert megvannak a kitűzők, képregények és tárgyak. Ezeket tényleg nem könnyű mindet összegyűjteni, állandóan kutatni kell. Meg van ami ezekre épül, hogy megvan mind.
    Ellie vicceit net nélkül nem tudtam volna meghallgatni, mert oda rengeteg idő kell, hiszen várni kell bizonyos helyszíneken, de ha tudod hol kell, akkor lazán megvan. A kézikönyveket szerintem simán meg lehet találni. Aztán vannak a szintre vonatkozó trófeák, egyszer könnyűn végigviszed, aztán (a már megnyílt) Survivor-on is (ettől megvan a Normal és Hard), majd megint a Survivor+, ami a többi pluszos trófeát is megnyitja. A beszélgetős trophy megint kis odafigyeléssel megvan. Aztán maradtak a multisok, azok sok játékkal megvannak.

    Ellenben ott a Ratchet&Clank - Crack in time egy idegesítő minijátékkal, ahol asszem 10.000 pontot kell elérni, kb 20-25 perc alatt lehet, és 3 élettel. Ha százszor nem próbáltam, akkor egyszer sem, mire meglett. Vagy ott a Duke Nukem Forever flipperes trófeája, amit kis trükkel lehet csak lényegében megszerezni (ott 1 millió pont kell). Vagy a Skyrim 100-as szintű képességes trophy-ja, ami nem 10 perc :D Szóval van itt rosszabb is.

    Ja, a Brothers: A Tale of Two Sons talán nem is ad trófeát a végigjátszásért, csak a plusz dolgok teljesítéséért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák