Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz nicoka #6557 üzenetére

    Nekem nincs a PS3 mellet X360 is (az már túl sok lenne a "jóból") így közvetlen, korrekt összehasonlítást és konkrét játékokat nem tudok mondani. De volt szó róla, hogy - bármennyire ágálunk is - az X360 sok (multi) játékban szebb, részletesebb grafikát mutat. Hiába a CELL ha az RSX gyengébb mint az X360 ATI GPU-ja. Lehet ezzel vitatkozni - mondom, én sem tapasztaltam közvetlenül - de olyan sokan állítják ezt, hogy nagyjából igaz lehet. Persze nem azok véleményére gondolok, akinek a szomszédjának a haverja már látott olyat (is). Attól meg már herótom van (de lehet, hogy lassan kiütést is kapok tőle), hogy a PS3 kiaknázatlan erőforrásai meg minden... Ennyi évvel a megjelenés után ez elég gyenge duma.
    Én a magam részéről szívfájdalom nélkül lemondanék pölö a BD-ről egy jobb GPU-ért cserébe. Vannak sokan, akik sokkal jobban azt akarnák, nem beszélve a játékok árairól (és a BD kihasználatlanságáról). BD filmet meg az vesz, aki kőgazdag vagy hülye... esetleg előfordulhat, hogy baromi olcsón (féláron) jutott hozzá.

    MÁS: nyomon a LEGO Star Wars: The Complete Saga játékok. Hihetetlenűl jó! Gyönyörű a kép, a zene és a feeling 5* és az irányítás is hibátlan. Még humor is akad sok esetben. Ha netán ilyenen gondolkodna vki: ne tegye, jó áron azonnali vételre érdemes. :K

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák