Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz #58000384 #65898 üzenetére

    Kösz, pont kérdezni akartam, hogy hogyan fut a Skyrim. Anno PC-n 254 óra után hagytam abba, de lehet nekiesek megint.

    Egyébként jöjjön gyorsan két játékvélemény. A The Last of Us-t most szüneteltetem kicsit, szimplán sok lesz már a jóból. Nem rég toltam végig kétszer az összeszedhető cuccok miatt, és most megint két alkalom kell még a Grounded és Grounded Plus miatt. Élvezet szívni... de akkor is szívás. Szóval szünetelek, addig játszom a felgyűjt játékokkal.

    Az egyik ilyen a Red Dead Redemption. Még eléggé az elején vagyok, 4-5 órám van benne, de sajnos nem kapott el annyira a cowboy feeling, mint arra számítottam (pedig a GTA-knak is nagy fanja vagyok). A játék alapból jó, élvezetes, de valahogy sok benne az üresjárat. Hiányzik a gyors utazás a helyszínek között, és sajnos A pontból B-be vándorolni nem akkora élvezet, mint a GTA-kban, ahol a forgalom kiszámíthatatlansága sokat dob az élményem. Itt ilyen tipikus "meh" érzés az egész. A küldetések sem rosszak, a lövöldözések élvezetesek, de ahhoz képest, hogy mennyire vártam a játékot, egyelőre csalódtam benne. Este megnézem a Coen tesók féle True Gritet, utána hátha más (fél)szemmel látom majd.

    Viszont nem csak a RDR lemezt tettem be, hanem rávetettem magam az akciós Beyond Good and Evil HD-re is. Korábban meséltem, hogy a GTA Vice City azért is nagy kedvencem, mert az első "nagy" játékom volt a Pentium I-es gép után. Nos, a BGE volt a harmadik, és az évek során négy-öt alkalommal már végigvittem, ezért nagyon megörültem, hogy megtaláltam a PS Store-ban is. Kicsit féltem a portolástól, mivel a játék híresen optimalizálatlan volt PC-n, de a PS verzióval nincs különösebb probléma. Nagyon szépen fut, kellemes irányítani (pedig ezt kritizálták a teszteknél), egyedül talán a töltési idők zavaróak. PC-n akármennyire szaggatott, az egyes helyszínek között nem volt töltés, itt azonban Pey'j garázsában is minden szoba között felugrik az ablak négy-öt másodperc erejéig. Ennyi baja van azonban csak a játéknak, amúgy felnőtt fejjel nézve is egy kiváló alkotás, és továbbra is ott a kedvenceim között a helye. Akcióban most £3.20, ami nagyjából ezer forint, annyi pénzért pedig a hülyének is megéri, szóval aki úgy gondolja, hogy játszani szeretne vele, az április 30-ig csaphat le rá.

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák