Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz A`rpi #66052 üzenetére

    Igazából nem a Slim változat érkezésével tűnt el tudtommal a Ps2-es játékok futtatásának a lehetősége mivel csak az a bizonyos 80 gigás Fat változat tudta azt - ellenben abban volt kártyaolvasó is.Ezt én beleírtam volna.

    A Playstation Network bemutató résznél egy kis helyesírási hiba van: "A trófearendszernek köszönhetően az általunk elért achievementek-ért kapott „jutalmak” (trófeák) automatikusan bekerülnek az online profilunkba, egyből „publikálásra kerülnek”, barátlistát hozhatunk létre, böngészhetünk a neten, chatelhetünk, üzeneteket küldhetünk, illetve természetesen használhatjuk a PlayStaion Sotre (és ezen keresztül a PlayStation Plus) nyújtotta lehetőségeket."

    Playstation Store résznél az utolsó bejegyzés első mondatát kiegészíteném így nyelvtani szempontból:
    A PlayStation Networkre ezen az oldalon lehet regisztrálni. Valamint a külföldi accountokra való feltöltőkártya vásárlásoknál ha már írsz példát hogy hol lehet venni én felvenném a felsorolásba (bár nem kellene az ingyenreklám) pl Iceakos elérhetőségét is - igen tudom hogy már nem ő a legolcsóbb, de megbízhatóság és elérhetőség szempontjából még mindig ő a legjobb megoldás szerintem. Meg említésként lehetne talán írni hazai konzolosboltokat is, az ismert helyeken általában szokott lenni.

    Ps Plus esetében talán írhatnál a LEGÁLIS profilmegosztásról is, mert szokott téma lenni az újoncoknál is.
    Egy tippet is adnék. Bár már május van, de ha mindig változtatni akarod a listát hogy éppen mi az elérhető akkor az aktuális listát kellene leírni. amit most kiírtál az még nem elérhető. Én most ezt úgy írnám ki, hogy meghagynám a májusit, de odaírnám az aktuálisat is, max zárójelben leírnám, hogy azok még meddig maradnak.

    Játékoknál az Online Pass részhez megjegyezhető lenne, hogy sok játéknál ami Online Passt igényel(t) a Ps Storeban megtalálhatjuk ingyenesen is - legfőképpen EA games játékok esetében.

    És kérném a Bogyi007 (elsődlegesen használt angol profilom) és HunBogyi007 (másodlagos magyar) profiljaim felvételét a listába. Köszi! :DD

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák