Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Tegnap délután megjött a The Last of Us, kóddal együtt.

    Végig van játszva. :>

    Nem rossz kis gém, bár azért volna néhány ötletem, amivel javítani lehetne rajta;

    1) Intelligensebb ellenfelek (élő emberek pláne).
    2) Kicsit nagyobb variácó a mindenféle huligánok skinjében / modelljében. Több nő sem ártana.
    3) Még néhány fegyver, köztük pár tartósabb meele jószág.
    4) Némelyik cucc túl gyorsan amortizálódik. Lehetne a lőfegyvereknek is amortizációja, cserébe viszont megfelelő kellékekkel lehetne mindent javítani.
    5) A ló jó húzás, de néha, amikor autóban csücsülünk, visszakettőpadlóznék a zombiseregbe frontálisan. Vagy valami.
    6) Kicsit szabadabb mozgás. Jónéhány olyan hely volt, ami ÉN elérnék, nemhogy egy Ellie+Joel kombó.
    7) Ha egy ideig valahol nem haladsz előre, jön egy hint. Ne jöjjön. Lehet, hogy csak kutakodom. MERT LOOT NEED. Nem vagyok kiváncsi rá, hogy merre menjek tovább.
    8) Egy kicsit open-worldebb felfogás. Nem lenne rossz, ha egy nagy USA map-on lehetne mászkálni, adott feladat pedig jelölve volna rajta. Így lehet a sztorival is haladni meg csatangolni is. Enni-inni, táborozni - amolyan Fallout 3 FWE mod-szerűen, hogy kicsit életszimulátorosabb legyen.
    Viszont azt legalább mindenképpen, hogy adott helyszíneken visszább is lehessen menni (sokszor végleg bezáródik az ajtó, nem tudsz oda visszamászni, ahonnan jöttél etc.).

    Amúgy Normalon játszottam végig és nem volt nehéz, A szívást néha inkább maga a gamepad és azok a VERYCSODÁLATOS analóg karok okozták; bill+egérrel 69%-os végső accuracy helyett (sokáig 70 fölött volt, csak a kórházban már szórtam az assault rifle-t is) lett volna 90% legalább, meg a 64 halál helyett mondjuk 3..

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák