Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Wlac #66861 üzenetére

    Egyetértek, több lopakodás kellene. Miért muszáj egy egész (szó szerint) SZÁZADNYI banditát a másvilágra integrálni, amikor a valós cél elérésének érdekében elég lenne 3-at is?

    Annál az Ellie + David-es résznél is csak azért volt pár halálom, mert szájbarakott analóg karok. <3

    Ott szerintem még a fegyverek (a vadászpuskával az élen) sebzése is növelve van - egy runner, pláne egy clicker nem szokott belehalni egy haslövésbe (hacsak nem shotgun full blast testközelből). Az a ritka gyenge bloater is körülbelül 5 másodpercig élt.

    Nekem egy kicsit parásabb részem volt; amikor Ellie és Joel elszakadnak egymástól a liftnél, aztán Joel-lel egy félig víz alá került épületben kell egy generátort beindítani és a kódkártyás ajtóhoz jutni, miközben egy bloater is (tiszteletreméltó és barátságos spanjainak társaságában) tiszteletét teszi, a levegő meg uszik a félhomályban és a spórákban. Bár tegyük hozzá, hogy a para-hangulatból egy bill + egér itt is elvett volna 50%-ot..

    Amúgy az atmoszféra rendben van.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák