Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    válasz Brian_GT #70335 üzenetére

    Én is hozzászólnék a konzol vs. PC vitához.

    Sokan felhozzák PC ellen az árat. Abba viszont senki sem gondol bele, hogy ha konzolod van, akkor is van egy PC-d netezéshez, munkához, stb. Tehát ha a PC és a konzol árát hasonlítjuk össze, egy alap használatra elegendő konfig és egy gamer PC közti árkülönbséget kellene figyelembe venni. Így számolva már nem olyan jelentős a konzolok árelőnye.

    Ezen kívül a játékok is olcsóbbak, hamarabb kerülnek nagyobb mértékben akciózásra. És azt se feledjük, hogy míg konzolon egy generációváltás alkalmával mehet minden megvett játék a kukába, addig gyakorlatilag örök a kompatibilitás.

    "adja lejjebb az igényeket és vegyen konzolt"
    Ezzel az erővel lejjebb kattinthatja a grafikai beállításokat, és mindjárt nincs szükség 100,000 forintos VGA-ra.

    Ha ezt összegezzük, hosszú távon nincs jelentős különbség a két platform fenntartása közt. Konzol mellett jelenleg szerintem két dolog szólhat: az exkluzív címek, és az egyszerűség (nem kell agyalni, hogy mire mennyit költsön az ember, megveszi, bedugja a konnektorba azt' kész).

    Én egyébként azt várom, hogy ezek a streamelős megoldások szintet lépjenek, elérhetőek legyenek olcsóbban, több eszközre. Szerintem nem lesz következő konzolgeneráció, hanem ez fogja átvenni a platform helyét.

    Remélem nem gázoltam bele senki lelkébe :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák