Új hozzászólás Aktív témák

  • Dinomano

    senior tag

    válasz arty #79394 üzenetére

    Korai PS3 átportolások nagyja elég vacak lett, úgy olvastam. Elvből ki sem próbálom ezeket, nem akarok csalódni. TR Legends-et PS2-ön játszottam, szép volt nagyon. Az Anniversary is nagyon szép kis program volt, még PSP-n is. Mivel classic TR újragondolás, ezért tudott nehéz lenni. Azt hiszem, bele is törött a bicskám, kb. feléig vihettem el.
    Az Underworld-ot PS2-ön játszottam ki, felemás élmény volt. Voltak szépen kinéző helyszinek, de az akkori current genhez képest érezhetően "visszavágott" verzió volt. Akadtak bug-ok is, a vége bossharc meg kemény framerate drop-okat okozott szegény "izzadó" PS2-nek.
    Amúgy az Alone in the Dark-ot is PS2-ön toltam ki. Az is tudott nagyon csúnya és nagyon szép is lenni. Grafikai bug-okkal, béna pályatervezéssel (volt olyan, hogy fényforrás lógott a levegőben, a semmiben kb.). Emlékszem egy csatornás részre, ami nagyon csúnyán nézett ki, kb. PS1 szintű grafikával, ahol 5 fps-re esett vissza a framerate. (Oka sem volt az esésnek, mert nagyon kis területű, béna grafikájú rész volt.)

    (Első TR élményem: 1998 környékén, PC-n láttam. Emlékszem, mekkora szó volt, hogy a kapcsoló, "kallantyú" nem sík textúra volt, hanem 10 poligonból álló 3D modell) ( Illetve, hogy nem körbejárhatatlan sprite-okkal találkoztál.)

    /(^_^)____7=--- - - >|

Új hozzászólás Aktív témák