Új hozzászólás Aktív témák

  • Dinomano

    senior tag

    Killzone Shadowfall vége felé vagyok. Szeretem a sorozatot, az összes résszel játszottam (Vitással is), talán a PSP-s felülnézeti spin-off Liberationt nem játszottam ki csak. 'Tilleg, (sajnos) -ez, az amúgy mai szemmel is nagyon szép-, Shadowfall a leggyengébb.
    A sztori sem nagy szám, picit úgy van beleszuszakolva a kánonba, a játékmenet sem az igazi. Érződik, hogy a kis drón a csapattársakat hivatott helyettesíteni, bár jóval sótlanabb élményt nyújt, mint a korábbi részek velünk harcoló NPC-i. Csaták helyett előtérben a sunnyogás és a Half-Life utánérzést erősítő "kóválygok a pályán" érzés. Ez a játékmenet fura ettől a sorozattól. Néha azt éreztem, hogy szivat a program. (Zuhanós részek pl., ahol nem tudod, hogy pontosan mit kellene csinálni, de 20X halsz meg a reaktor (vagy mi) forgó részeiben fennakadva.)
    A vége felé lehetek a programnak, talán a Helghan bolygón, romok között. Egy olyan részen, ahol leül sokadszor a cselekmény.
    Anno nagy Half-Life gamer voltam, elvagyok én ezzel a játékmenettel, viszont tisztában vagyok vele, hogy ezzel a könnyebbik végét fogták meg a dolgoknak játékmenet terén. Nem fikázódok, mivel látványra ma is odavágós ez a game, gondolom az új konzol, (akkor) új grafikus motor és a látvány vitte el az idő és energia nagy részét.

    /(^_^)____7=--- - - >|

Új hozzászólás Aktív témák