Új hozzászólás Aktív témák

  • szika87

    aktív tag

    válasz Kendek #80784 üzenetére

    Na otthon kicsit tesztelgettem a dolgokat, és igazad volt, tényleg nincs köze a venti vezérlésnek hozzá, mert ha kézi-re állítottam akkor is volt fagyás. (Ezért hagytam is automatán)
    Viszont tényleg ritkán van, de előfordulhat, mondjuk ilyen 15-20 indításból egyszer-kétszer fagy ki, de a kikapcsoló gomb hosszan megnyomásával valóban ki lehet kapcsolni és ez jó.
    Két észrevétel:
    1, Ha csak bluray filmet nézek aktiválnom se kell a HEN-t ugyanis 30%-os venti sebességgel (ami a gyári SYSCON) simán tartja az 56-60 fokot.
    2, Ha PS2 játékkal játszok (lemezesen) olyan mintha kilépne az XMB-ből gép (és át ugrana egy PS2 felületre) és mindegy hogy aktiválva van-e a HEN vagysem, mert kilép. PS2 játékok esetén, amit lemezesen indítok el nem fogom tudni használni a venti szabályzást, erre akkor jöttem rá mikor monitorozni szerettem volna milyen hőfokon megy ha ps2 játékkal játszok de gombkombinációk se működtek (START+SELECT), míg ha aktív a HEN ez működik az XMB felületen és PS3 játékok esetén is. (és bár nem próbálta, de warezes ps2 játékok esetén is ha XMB-ből indítanám őket)

    We are here for a good time, not a long time.

Új hozzászólás Aktív témák