Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Osiris #9569 üzenetére

    Egy HDMI -> DVI kábellel rá tudod kötni a PS3-at a monitorra, de ekkor ugye csak kép lesz, mivel a monitornak nincs hangszórója. Ilyen kábelt nem adnak a PS3-hoz, ezt külön kell megvenned.

    Adnak ellenben egy AV-kábelt, aminek az egyik vége speciális, ez meg a PS3-ba a HDMI kimenet melletti helyre, a másik vége pedig 2 db RCA (piros/fekete) a stereo audiónak, és 1 db RCA (sárga) a videojelnek. Ezt a videójelet ugye elfelejted, mert a HDMI -> DVI kábellel már rákötötted a PS3-at a monitorra, a 2 db audio RCA-val viszont rá tudod kötni egy külső erősítőre/aktív hangfalpárra, stb. Arra kell odafigyelned, hogy a PS3 menüjében beállítsd, hogy a képet HDMI-n, a hangot pedig AV-n keresztül adja ki magából. Így lesz kép a monitorodon és hang is a külső eszközön.

    Ha van házimozierősítőd, akkor a PS3 optikai kimenetét is használhatod az AV-Out helyett, értelemszerűen ekkor a PS3 menüjében a hangkimenet helyét nem AV-Out-ra, hanem Optical-ra kell állítanod. Az optikai kábelt persze neked kell megvenned, mert ezt sem tartalmazza a PS3-pack.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák