Új hozzászólás Aktív témák

  • Belba

    őstag

    válasz Muton #7 üzenetére

    Igen, természetesen a főzés előtt darálom le a húst. :K

    1 húsdaráló igazán nem nagy helyet foglal a konyhában. A saját húsdarálómat tisztán veszem elő és a lemosott, letisztogatott húst teszem bele.
    (Attól még, hogy "kinyomja a darálóból a dzsuvát", még benne maradnak rohadó húsdarabok, láttál te már húsdarálót darálás után? Én kefével szoktam kimosni a lyukacsokból a húscafrangokat, még erős öblögetéssel sem jön ki magától.)

    Vannak alapvető felszerelési tárgyak, amiket muszáj egy konyhába beszerezni, ha rendszeresen főzni akarsz.
    (Éltem már olyan élethelyzetben külföldön, hogy nem tudtunk arra az 1 évre mindent beszerezni a konyhába, a húsdarálótól a sajtreszelőig, habverőtől a tortaformáig... Igyekeztem tehát olyanokat főzni, amihez volt felszerelés, vagy étteremben ettünk, vagy készételeket vettünk a boltban.)

    < A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

Új hozzászólás Aktív témák