Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz code1005 #2648 üzenetére

    A Fullnine 5.0 jóval kisebb rugóútban mint a kapoho, így ezeket nem lehet összehasonlítani. Az új lycan már jobban megérné, mert abban az új cx motor van.

    sheep: Úgy hozta a sors, hogy nekem lett más, jobb lehetőségem munka kapcsán, így én már nem dolgozom az ebikeshop-ban, de tudtommal bárki kipróbálhat bármit ami a boltban ki van állítva. Tehát elég ha odamész nyitvatartási időben, és szólsz, hogy szeretnél kipróbálni egy vagy több kerékpárt. Simán jó egy active plus a túrázáshoz. Én úgy gondolom, hogy talán az lenne a legjobb megoldás, ha bérelnél egy e-bike-ot, szerintem van active plus motoros bér bicójuk. Majd az egyik hétvégéden elmész a saját túraútvonalaidon egy nagyobb körre. Persze lehet itt tanácsokat osztogatni, hogy kinek jó, kinek ajánlott, kinek nem, sokrétű felhasználása van ezeknek a bringáknak. Én csak azt tudom javasolni, hogy béreld ki, menj el vele túrázni, meglátod, hogy működik a rendszer, mennyire bírja az aksi a te felhasználásod mellett. Utána már össze tudod hasonlítani, hogy neked ez megéri e, hoz e annyi pluszt, hogy vennél is egyet. Az ebikeshop-ban van olyan lehetőség, hogy ha bérlés után vásárolnál is, akkor a bérlés árát levonják, tehát ingyen volt a bérlés.

    Szerintem amúgy a legtöbb átlag bringásnak csak hozzá ad az élményhez egy e-bike, nagyon edzett, nagyon sokat bringázó egyéneknél már lehet az aksi szűk keresztmetszet, meg az egész koncepció okafogyott, de a nagy többség inkább profitál belőle, függetlenül attól, hogy milyen stílusban és hol bringázik. És azt se felejts el, hogy egy e-bike-al, valószínűleg másfelé is fogsz menni, több nagyobb emelkedőre, mert élvezed, hogy sokkal többet és gyorsabban bírsz menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák