Új hozzászólás Aktív témák

  • sheep

    addikt

    Egy rövid körre kipróbáltam egy használt Shimano E8000 motoros bringát, és nagyjából tetszett, de így utólag lenne néhány kérdésem mert volt néhány furcsaság. Úgy tudom hogy itt a fórumban is használtak ilyet hosszabb távon, hátha valakinek van infója.
    -a rásegítés váltáskor egy hangosat sípolt és ez nagyon idegesítő, ez kikapcsolható? (egyébként nekem nagyon nem jött be a módváltó, nem állt kézre, állandóan azt néztem hogy melyik kart kell nyomogatnom, és hosszú úton is jár, olyan mint egy rendes váltó. Ha y váltókar lenne akkor nem szólnék egy szót sem mert minden bringámon az volt és azt már megszoktam, de ez sajnos máshogy működik. Szóval a sima 2 nyomógombos elektromos megoldás-pl. Bosch, Yamaha- sokkal jobban tetszettek).
    -észrevettem hogy sokszor váltáskor illetve menet közben is néha ugrott a lánc. A bringában valós 600km van, elkophat a hajtás ennyi idő alatt? Vagy csak állítani kellene rajta? Amikor nem váltottam csak simán tekertem akkor is ugrott egyet-egyet. Váltáskor meg elég durva hangja volt néha, mintha szét akarna szakadni az egész, pedig levettem a terhelést de csak recsegett-ropogott (valami sima Deore váltó volt rajta). Amikor más elektromos bicikliket próbáltam azoknál nem volt ilyen gond, tökéletesen váltott mindegyik, hang nélkül.
    Szóval lehet hogy ilyen rövid idő alatt elkopott, vagy csak karbantartás kell neki?
    Amúgy maga a bringa nagyon jó állapotban volt, és pont emiatt furcsa az hogy a hajtáslánc mintha le lett volna pusztulva.

    [ Szerkesztve ]

    MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

Új hozzászólás Aktív témák