Új hozzászólás Aktív témák

  • Diabolis

    tag

    Érdekes dolog ez a pénz.... Soha nem elég, minél többet keresel, annál többet akarsz költeni.
    5-6 éve a letiltásaim miatt smasszerfizetésből jó volt ha 90.000 körül hazavittem. Komolyan örültünk annak amikor volt otthon 10dkg sajt. Pár éve az informatikába visszatérve, és az adósságaim kipörgetése után elkezdtünk végre félretenni, és már nem gond ha venni kell egy 10k cipőt, vagy éppen tegnap végre rábeszélt az asszony, hogy vegyek egy kabátot (16k), mert a pulcsihoz már hideg van ( aha....).
    Most hó elején leülünk, megtervezzük a hónap anyagi részét (ha előző hónapról marad az megy félre), és utána nagyjából tartjuk magunkat hozzá. Ha HW-csere van, azért három hónapig sír a pofám, majd egyszer csak valóra válik :D Az airsoft cuccok neccesebbek, azokra ritkán akar adni.
    Apróbb (3-5000ft) kiadások a vásárlások után nálam maradt visszajáróbból mennek. Én nem kérdezem az asszonyt, hogy mire költ (bár egy achan-tesco kör után 20 percig sorolja, csak éppen nem érdekel), ő néha megkérdezi van-e nálam pénz (bankkártya nála pihen).
    Nálam általában elég ha kávépénz van, kaját hozok, cigit töltöm reggel, másra nagyon nem kell. Úgy is csak csokira költeném :D
    Pár éve amikor a gtx1050ti-t újítottam, akkor az volt a duma, hogy a Skyrim azért szaggat, mert én a monitor előtt játszok, ő a nagy tévén nézi, nem bírja a VGA. Végül is nem hazudtam, csak talán egy picit túloztam :D Tavaly alaplap-proci-ram cserénél hasonló szitu volt. A legszebb, hogy tudja, hogy kamuzok, de logikus amit mondok :D

    Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

Új hozzászólás Aktív témák