Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz koby11h #26206 üzenetére

    Itt is van ötlet láda amiért pénzt adnának elvileg, de még senki nem látott semmit :D
    Most is kérdezték, hogy milyen energiatakarékossági ötleteink vannak.
    Írtam is, hogy a központilag beszüntetett klíma fűtésre való használatát vizsgálják felül, mert nálunk csak vegyes tüzelés van, amit nem tudsz szabályozni, mert lespórolták a termofejeket a radiátorról... Egyrészt ebben az átmeneti időben sokkal olcsóbb lenne azzal fűteni, plusz nálunk van, az irodák felében csak reggel és délután vannak 1-2 órát vagy hetekig be sem jönnek. Tök felesleges fűteni az egész épületet.
    De nem, inkább hétfőn begyújtanak, 25 fok és húzd ki azzal péntekig :D

    Nekem jobban az fáj, hogy egyik kézzel szórják baromságokra a pénzt a másik oldalon meg fogják vissza. Ilyen pl, hogy 2 db papírt vigyél el 200 km-re. Vagy ne menj be a boltba 2 vödör festékért, mert a központba van (250 km oda vissza + egy ember napja). Szerencsére mióta drága az üzemanyag ez mérséklődött.
    Digitális aláírást még mindig nem képesek a felső vezetők megemészteni.
    Nyomtasd ki, írd alá, scanneld, küld el a középvezetőnek ott ugyan ez, majd fent megint kinyomtatják...
    Egyszer próbáltuk meg a digitális aláírást, a középvezetőnél 3 egységből jött be 3 pdf, elküldte, majd visszaszóltak hogy nem jó így, fűzze össze mert úgy szeretik, ha egy fájlban van... De a 3 egység egymás adatait nem láthatja, így az sem megy, hogy előre összefűzzük, utólag meg ügye bukik a hitelesítés.
    Ja láttam már olyat is, hogy kinyomtatták a digitálisan aláírt PDF-et és eredetiben is alá kellett írni később :C

Új hozzászólás Aktív témák