Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferrari fan

    tag

    válasz totron #27638 üzenetére

    Érdekes megközelítés a főnökséget hiábaztatni ebben a helyzetben, szerintem.
    Jött az ügyféltől egy igény, legyen wifi a tárgyalóba, mert a meglévő eszköz az épület másik oldalán, ami folyósó mögött lakik, már gyenge. Pár nappal másik kollégával jártunk arra, elmondjuk a főnöknek nem nagy munka megvalósítani.
    Másnap főnök kiadja a feladatot "Pisti kollégának" :DDD , hogy ezt kellene megoldani a meglévő routerből kábelesen eljutva az új eszközig. Itt van minden hozzá, menjél ki.
    Hallottam a beszélgetést, vissza lett mondatva a sráccal a lecke, mit hol fog találni, sőt én is beleszóltam szerviz vezetőként, mit hol talál, mik a jelszavak vagy hol fogja megtalálni a konfiguráláshoz a dokukat.
    Ráadásul nem első hasonló feladat volt, amiben részt vett a "Pista kolléga" is, csak nem egyedül.
    Nekem evidens, hogy nem a folyósó és a közlekedők kellős közepén a földön :Y viszem a kábelt, meg az ajtó közepén, úgy hogy bárki el tud botlani benne, ajtót nem lehet becsukni stb...

    Ehhez azért nem kell kiviteli terv, meg semmi különös, csak józan paraszti ész, és életre valóság :DD
    Nah ez hiányzott, ami ekkor teljes tényszerűsséggel kibukott.... :K
    Azért egy magát rendszergazdának, hálózat építő tapasztalattal rendelkező, 30 év közeli férfiról nem fogod gondolni Te se, hogy ezt az alap dolgot nem tudja megugorni.....Ezért is mertük neki adni ezt a feladatot, úgy hogy nem megy ki kolléga vele :U :U

Új hozzászólás Aktív témák