Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz AuraSync #29178 üzenetére

    Az ilyennel nem szabad foglalkozni, maximum ha tényleg Pesti vagy. 90 ezerért bontatlan és gar nélküli, az jó eséllyel kiborult a raktárajtón, vagy leesett a kamionról. Pláne ha több darab volt.
    Ez sima szerencsepróbálás, a sok madárnak csak az számít, hogy15 ezerrel olcsóbb, aztán úgyis kicsi az esélye, hogy baja legyen.

    Aki meg drágább mint a bolti, ott általában két dolog van : vagy rég nem frissítette az árat, és amúgyis árulni szereti; vagy pedig szimplán madarász, és arra gondol sokan nem is nézik az újat egyből jönnek az apróra, és majd jól be lehet őket palizni.

    #29179 totron : Ezt már én is megfigyeltem minden Budapesti evidens, hogy te is budapesti vagy. pont. Ha meg kiderül, hogy mégsem, akkor az a te bajod, nehogy már neki legyen belőle kellemetlensége (pl futár).
    Most pl nemrég így buktam egy gépet, tetszett, megakartam venni (régebbi szerver), de mondta a BP-i eladó, hogy futár/posta nem játszik, csak személyesen a kezembe nyomva. Mondtam neki, hogy ok, ha arra járok mindenképp elhozom ami nemsokára lesz (mondjuk egy hónap) aztán nemrég írtam neki, hogy akkor ekkor meg akkor vinném a gépet, erre mondta, hogy hagyjam már rég kidobta, csak nem gondolom, hogy ő majd őrizgeti nekem?
    De azt "bírom" hogy Debrecen vagy Szeged is simán "vidék". Az ilyen mit gondol, hogy a Piac után meg a Kárászon is disznóólak meg csirkeólak vannak? :D De mondhatnám Veszprémet, Miskolcot, Pécset, Győrt stb.
    Vidékezzem le Budapestet mert egy párszor már megfordultam Berlinben? :D

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák