Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz KROK640 #33892 üzenetére

    Mondjuk haverok között ingyenesnek gondolnám az ilyet, ezért is lepődhetett meg anyóka (DÁSZ ISZT ÁJN ANYÓKA). Ünnepnapon meg nemet mondunk.

    A behúzott nyak jó, passzív viselkedésforma. A nem épp mai időkben vettem egy Ericsson T10s-t kéz alól, nem jó hírű helyi gyermektől, de a portékája jó volt, meg különben is totronka ad egy esélyt. Lezajlott az adás-vétel, majd sajnos visszaadtam a kezébe, hiszeb kilátásban volt egy áhitott mustárszín előlap a default kék helyett. Alternatív forrásból hallottam, hogy ez bizony hiba volt, de akkor még bizakodó voltam. Az lett belőle, hogy a nyakára kellett járni, boltba' dolgozott, nem egyszer volt, hogy nálamnál erősebb sorstársakkal együtt várakoztam rá, odarendelve, időre, a jogos juss reményében. Mondjuk tőlük kapta is a satu erejű kézfogásokat, szolid jelzésként, a többedszeri találkozás alkalmából.
    Nagynehezen meglett az áhitott szín, de amely egyben egy másik készülék is volt, teljesen végfokosan, tehát térerő nuku. Miben bízott, hogy majd nem veszem észre, vagy mi..?:D Tényleg mindenhol csak a szart-bajt hagyta maga után. Szintén nagynehezen visszakaptam a pénzem, külön felvonássorozat keretében, további pluszalkalmakat követően. Azaz nem a teljes összeget, egy nyúlfarknyi lemaradt, beígérve, hogy majd. Na persze. Amúgy is szeretem elvarrni a szálakat, legyen már minél súrlódás- és lelki teher-mentesebb az eljövendő együttlétezés, mégis csak egyazon település utcáin rezegtünk.
    Nyakukra jártam, végül apuka kilátásba helyezte a fennmaradó összeget, de részletes utasítások mellett, azaz ha találkozok a sonjával, akkor át kell mennem az utca túloldalára. Vagy ha esetleg az nem kivitelezhető adott esetben - milyen körültekintő - akkor le kell hajtanom a fejem(!) és csak egy rövid hellóval köszönhetek neki, semmi mást, soha többet nem beszélhetek vele. Nem színezem, tényleg ezek voltak a kitételei. Nem kezdtem el mondani, hogy talán nem a világ többi részét kellene instruálni ilyen részletességgel, hanem a szélhámossá lett sonján is lehetne alakítni valamit, esetleg. A történet szempontjából stilszerű lett volna egyébként, ha Eriknek hívják a srácot, de nem úgy hívták.
    Ja, szerződést is írtunk az elején, A4-re, tollal, szigorúan 1 példányban, ami nála maradt és csak ő írta alá. Ikszdé...

Új hozzászólás Aktív témák