Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Tim82 #4587 üzenetére

    !, a !munkavégzés azt azt jelenti, hogy munkát ! végeznek. :DDD

    Hint: a felkiáltójel a negáció jele, egyszerűsítve azt jelenti, hogy "nem". Ilyen módon a != az a nem egyenlő, az =! pedig az egyenlő nem.

    kenwood: A jó tündér meg szép ruhát meg fasza kis hintót varázsol kötött határidőre. Mindkettőről hallottam már, de látni még nem sikerült egyiket sem.
    Az a cég, ahol meg a hr dönt felvételről vagy kinevezésről már rég csődbe ment, max még nem tud róla. A hr-es azt csinálja, hogy kicseréli az előre, más által megírt dokumentumban az adatokat és tovább küldi ezt a megfelelő címre, alig két hét alatt. Aztán javítja, amit a fenti procedúrában elrontott, de mivel ég a bőr az arcán és siet, ez általában már megvan két, max három nap alatt.
    Aztán javítja a hibákat, amiket a nagy sietségben elkövetett, de ezúttal nagyon figyel, úgyhogy ez megint két hét. Mentségére szól, hogy közben megkérte valaki, hogy továbbítson egy e-mailt.
    Ez az az állapot, amikor a papír még mindig pontatlan, de a jelentkező inkább aláírja, mert nincs neki idege ezzel szenvedni, nameg egy hete már dolgozik is, szóval mindegy az, csak legyen végre papír. A hr-es megveregeti a vállát és elmegy meginni egy jól megérdemelt sört, megdolgozott érte.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák