Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz sh4d0w #7267 üzenetére

    Megnéztem a cikket.
    Már a mindenből a legfrissebb driver résznél leakadtam, Valahogy nem bírok azonosulni azokkal az emberekkel, akiknek mindig mindenből a legfrissebb diver kell. Egy driver működjön jól és akkor nem kell piszkálni.

    Egy személyes esetem is van erről : egyszer egy haverom jött hozzám Pestről. Hamarabb megjött, mint vártam, volt aki beengedte a csasládban, és hát akkor már leült a gépemhez. Én még dolgoztam. Mikor hazaértem látom, hogy játszik a gépemen, de olyan furán mennek a játékok. Kérdem tőle, hogy szerinte mi baj lehet a géppel? Erre nagy büszkén mondja nekem, hogy ő nem tudja, de a legelső dolga az volt mielőtt elkezdett játszani, hogy mindenből a legújjabb drivert felettte, mert látta régiek vannak. Mondanom sem kell h a VGA driverem egy spéci volt akkor a kártya OC-zva, beállítások finomhangolva, ami persze minden elveszett amikor ő leszedte a régi drivert és feltette az újat.
    Na azóta van jelszóval védve a gépem ...

    Visszatérve a cikkre, régen rossz ha egy gép annyira alacsony teljesíményű, hogy a átlátszóságot meg a témákat (mint Win7 esetén az Aero-t) ki kell kapcsolni.
    Azzal viszont egyetértek, hogy a frissítéseket kikapcsolja, legalább nem bolondul meg váratlanul a rendszer, bár szerintem magától úgyis visszakapcsolja a frissítéseket, mert néha még a Win7 is ezt csinálja nekem.

    Egyébként én csak a VGAhoz rakok külön drivert, a többit elvégzi az alaplaphoz mellékelt DVD.

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák