Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz laciklon #1240 üzenetére

    Kicsit most megnyugtattál, hogy nem csak nálam vannak olyan jelenségek amik miatt már kezdtem parázni. :)

    Nekem a séta nagyon megy, azonban időnként egyes lépéseknél belenyilall a vádlimba a fájdalom. Nem olyan szinten mint a műtét előtt, de azért érezhetően. A sebességgel nekem nincs gondom séta közben, illetve élvezem azt, hogy a korábbi max. 50 méteres távolsághoz képest a napi egyszeri 1.5 kilométeres körömet fáradtság nélkül tudom teljesíteni. Nekem azt mondták a kórházban, amennyi úgy érzem, hogy jólesik, annyit sétáljak,
    A fekvés érdekesen alakul, van amikor minden probléma nélkül fordulok, van amikor nagyon belehasít. Ilyenkor vissza az eredeti állapotba és figyelek rá, hogy együtt forduljon a csípőm és a törzsem. Erre nagyon felhívta a figyelmem a doki, hogy a gerincet nem csavarjuk!
    Aztán fordulni még csak-csak megy, de ha ott az asszony az ágyban és nincs annyi helyem, hogy forduljak, akkor jön az érdekes művelet amivel arébb pakolom magam hanyat fekve. :DDD Kezem a fenék alá és rásegítek a lábamnak és a vállamnak a testem emeléséhez. Miután a fenék a helyére került a vállam már utána tudom húzni. (na ezt a műveletet tuti csak az fogja megérteni aki hasonló cipőben jár :DD )

    Egy fontos dologról azonban senki nem írt egy fórumban sem, így rá kellett kérdeznem a dokinál. Műtét után mennyi idővel lehet szexuális életet élni? :))

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák