Új hozzászólás Aktív témák

  • pixelblondie

    aktív tag

    Sziasztok. Gondoltam benézek, bedumálok ide, mivel engem is érint a probléma. Vagyis csak majdnem érintett. Sokasodtak a derékfájások, már a boltban a két perces sorban állást sem bírtam. Akkor kerestem fel a dokimat. Magánorvos a helyi kórházban. Helyi szteroid injekciókat kaptam heti egyet, háromszor, semmi sem javult. Elküldött MRI-re, szerencsémre még aznap bejutottam. Kiderült hogy az L1 L2 közötti porckorong konvex és ”enyhe lenyomatot okoz a durazsákon".
    Mindenki azt mondta, ez sérv. Pici, de sérv.
    Volt pánik, gondolhatjátok. Orvostól orvosig jártam, semmi se használt,nem szűnt a fájdalom. Egy nap a háziorvosom várótermében megláttam egy manuálterapeuta plakátját. Gondoltam elmegyek, hiszen vesztenivalóm nem volt már. Elmentem, alaposan átvizsgált, forgatott, mozgatott, mire közölte, hogy igen, van egy sérvem, de NEM AZ OKOZZA a panaszaimat, hanem egy ún. HMS szindróma, ami jóformán ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint a sérv. ( túl laza ízület{ek} elmozdulása, idegekre történő kompressziója).
    Elmutogatott három!! két perces tornagyakorlatot, és közölte,hogy egy héten belül fájdalommentes leszek.
    Nem hittem el.
    És de.
    Nem mondom,hogy olyan,mint tinédzserkoromban, de azt szoktam mondani erre, hogyha csak ennyi bajom lesz vele eztán, akkor röhögve halok meg.:-)

    A bringázást iletően aki teheti vegye meg az NFC SUNTOUR nyeregcső teleszkópját,és nem kell aggódni, csak élvezni a tekerést.
    :-)
    Üdv
    32/L

    as good as it gets

Új hozzászólás Aktív témák