Új hozzászólás Aktív témák

  • enerdzsájzer

    tag

    válasz Gerinctelen #1668 üzenetére

    Igazad van, szerencsésnek érzem magam hogy itt nyomorítottak meg a világszínvonalú magyar egészségügyben és jól tettem hogy tizenévesen nem utaztam ki Kanadába a rokonokhoz hogy ott vizsgálják ki a gerincproblémámat (ott a derékfájásra panaszkodót az embertelen hülyék rögtön ct-re vagy mri-re küldik és nem kuruzsolják évtizedekig), ha már itt az emberséges világszínvonalú magyar egészségügyben minden világszínvonalú orvos leszarta a bajomat amibe később bele is nyomorodtam. Belegondolni se merek hogy akkor kint milyen rossz lehet a helyzet.
    Persze ez most így eléggé ki van sarkítva, de megnézném én azt a németet vagy angolt, aki a magyar esztékás ellátástól reméli a gyógyulást, hónapokat vár vizsgálatra, esetleg éveket műtétre és megelégszik azzal a maszatolással amit ezek itt csinálnak (esetleg ha nem maradt más választása és rákényszerül). Amerikai úti idegsebészet pl. más kategória, oda elhiszem hogy jönnek, magánklinikákra és magánrendelésekre elhiszem hogy jönnek, ezek megint más kategória ami ráadásul tényleg jó és sokszor sokkal olcsóbb is mint nyugaton. De a lepukkant igazi magyar tömeg esztékás-tébés-savanyúpofás-huzzálmárinnen rendelők előtt én még nem láttam német vagy osztrák rendszámos 30 milliós mercédeszeket parkolni. Hacsak nem valamelyik orvos magánrendelésére jött.
    Saját tapasztalataimat vetettem össze a külföldön élő rokonomékkal és erre jutottam-jutottunk... a mi konkrét esetünkben.

Új hozzászólás Aktív témák