Új hozzászólás Aktív témák

  • graver40

    csendes tag

    válasz klari164 #2090 üzenetére

    Szia, Klári! Örülök, hogy sikeresen megjártad a piacot. :) Ugye, hogy ha valaki elkíséri az embert, mennyivel bátrabb. Mert ha érdemileg nem is tud segíteni, de a lelki támogatás sokat számít. Kéne nekem is valaki a munkába is az utazáshoz. :)
    Mi ma nem megyünk temetőbe, majd csak holnap, hátha a tömeg nagyját elkerüljük. Nem hinném, hogy a halottainkról való megemlékezés dátumhoz lenne kötve. Csak óvatosan a hepehupákon majd!
    Sokan mondják, hogy jót tesz nekik a kemény matrac - ezek szerint nektek is - úgy hogy remélem, nekem is beválik. Azért akarok rá szerezni egy vékony fedőréteget, hogy egy kicsit kellemesebb legyen. Egyébként jókat alszom rajta, bár ma reggel mióta felkeltem, szúr-nyom egy pont a jobb oldalon a derekamban, de csak, amikor a jobb lábamra lépek. Ülve, fekve nem. Érdekes, mert inkább a bal oldalon, átellenben szokott fájni. Mivel nálunk még mindig köd van, lehet, ez a nyirkos idő okozza. Nem vészes, inkább kellemetlen.
    Mielőtt múltkor itthon kellett maradnom, inkább a jobb lábam tiltakozott a melóval járó mászkálás ellen, a derekam egész jól bírta. Most meg a lábam van rendben (leszámítva a zsibbadást), és a derekam vacakol.
    De ne nyavalyogjak, én legalább aludni tudok.
    Fájdalommentes napot kívánok mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák