Új hozzászólás Aktív témák

  • formasu

    tag

    válasz para2014 #2275 üzenetére

    " erre mit tanácsolsz?"
    Én nem tudok tanácsolni semmit, mert nem vagyok hozzáértő! Én is hasonlóan szenvedek, mint a ti, a sérvtől, és igyekszem mindent!!!! megtenni, hogy elkerüljem a műtétet. /Régebben már írtam, hogy eddig a leghasznosabb volt nekem az "epidurális" injekció, a denevérpad, a McKenzie egyéni torna, az úszás, a deréktámasz, és az ülő ékpárna, és az elején, a nagyon fájós időkben néhány tabletta, és főleg egy kenőcs, amivel bedörzsöltem a a fájást, (ahová kisugárzott a fájás!, és nem a derekamat), és nagyon hasznos volt ./ Az első három valódi sorrendet is jelent!
    Próbáltam leírni, hogy nekem mi használt, és mi volt az, ami egyáltalán nem használt. Ami nekem nem használt, és olvasom, hogy másoknak sem használt, arra írtam már, hogy talán felesleges időtöltés, pénzkidobás..., de tévedhetek is. Lehet, hogy ami nekem nem használt, másoknak fog használni.
    Én mostanában ott tartok, hogy jó ideje már nem sugárzik ki sehová a fájdalom, csak érzem a derekamat, hogy kissé ott fáj, ahol a sérv is van. Régebben, amikor kisugárzott, itt a gerincemnél nem éreztem semmi fájdalmat, csak a bal vádlimnál, és a bal csípőmnél. Gyógyszert már 2-3 hónapja nem szedek.
    Két kis unokám van, 6 és 7 évesek. Rábeszéltek pénteken, hogy vigyem el őket síelni Eplénybe a délutáni-esti síelésre. Délután 4-kor indultunk, és éjjel értünk haza. Nagyon féltem, de óvatosan együtt síeltünk, jól éreztük magunkat. Ma arra ébredtem, hogy a derekam talán fele annyira "érzem" fájósnak, mint pénteken.
    Reménykedem, hogy nem ártok vele. Ha nem veszek észre rosszabbodást a napokban, a jövő héten elmegyek velük hosszabb időre is síelni.

    A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Új hozzászólás Aktív témák