Új hozzászólás Aktív témák

  • formasu

    tag

    válasz klari164 #2318 üzenetére

    Honnan az információd? Ez az injekció több annál, mint amit írtál! Ha az lenne, akkor tartana a hatása max. 2-3 napig..... Tudom, hogy neked nem sima sérved van- volt, ez inkább a sérvműtét előttieknek lehet hatásos.
    Ui: Egy volt kollégám jobb lába zsibbadt, és fájt, a lábfejét már nem tudta korrekten mozgatni. Ki volt írva műtétre. Mivel a műtétet el szerette volna kerülni, megpróbálta ezt a módszert. Összesen 3 db. injekciót kapott a gerincébe......, ez volt 8 éve. A műtétet lemondta, mert a zsibbadás, fájdalom megszűnt, és azóta sincs.
    Más: találkoztam egy 40 év körüli emberrel, aki szintén már műtétre volt kiírva, Nyíregyházán. Kapott két hasonló injekciót ott helyben egy dokitól, és rövid idő után ment dolgozni! /Nem műtétre!/ Ablakcseréket csinál, tehát komolyan emelget azóta is, gond nélkül.
    Az én esetem: május-júniusban még felkelni, mozogni sem tudtam, annyira fájt a bal lábam, és a bal csípőm. Hagyományos kezeléssel, injekciókkal, McKenzie tornával elértem, hogy nehezen, de már kocsiba tudtam ülni. /L4-L5-S1 között volt- van két sérvem/ Már a reumatológus, és az ideggyógyász is sebészhez küldött! /Ekkor hagytam ott őket, mivel nem akartam a műtétet!/ Ekkor, azaz okt. elején kerestem fel egy dokit, aki elkezdett kezelni hasonló módszerrel, azaz a megfelelő helyre a gerincbe adott injekciókat, szteroidot. Okt. végén már az unokáimmal elmentem Egerbe 5 napra, és azóta gyógyszert nem szedek, fájdalomcsillapítót sem! Idén januárban az unokáimmal elmentem 5 napra Ausztriába síelni. / Ez jelenti, hogy 2x7 óra utazás autóban, és naponta reggeltől délutánig kevés "hüttézéssel" a sípályán síeltünk együtt/
    Ui: Kellő ismeretek hiányában biztos, hogy segítesz az embereknek, ha hasonlókat írsz?

    A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Új hozzászólás Aktív témák