Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Sziasztok!

    Mobilról vagyok, így nagyregény nem lesz, de egy gyors állapotjelentést azért tudok írni. :-)

    Hétfőn feküdtem be a Szegedi Idegsebészeti Klinikára, ahol aznap átestem a laborvizsgálatokon s kitöltöttem egy rakat kérdőívet is.
    Éjféltől nem lehetett semmit sem innom és ennem ezt igazság szerint könnyen viseltem is a keddi nap során. Magára a műtétre kb fél 12 környékén került sor. A műtőben marha gyorsan elaltattak - előtte megkérdezték tőlem ugyanis hogy én mindig ilyen sokat dumálok vagy izgalmamban van ez így?
    Én őszintén megmondtam hogy szeretek sokat dumálni. Na innentől kb filmszakadás is van. Következő emlékem már az hogy a szobában vagyok a többiekkel újra - ez kb 2-2.5 óra múlva történt. Aznap este nem nagyon mertem enni semmit sem csak 4 pizzás abonettet. Aludni alig tudtam két óra hosszat mivel a hátamon feküdtem szinte végig s a mellkasom a bordák alatt piszkosul fájtak. Mint kiderült lehetett volna oldalamra is fordulni csak ezt nekem nem mondták.

    Tegnap reggel aztán a vizit után az egyik ápoló megkérdezte hogy szeretnék-e felkelni esetleg a gyógytorna előtt?
    Mivel a kacsa s az ágytál nekem nem haverom így igent mondtam. Plusz egy fő segítséggel el is indultunk s sikerült! Voltam wc-n sikerrel. A vizitnél a varratokról egy réteg védőkötést levettek s a Barzó professzor is szépnek nevezte a heget.
    A nap folyamán többször is kimentem wcre sőt este már az aulában is tettünk egy kört.

    Ma reggelre a varratokon kicserélték a kötést mivel szóltam hogy fáj a hátamon feküdni. Ezután a vizitnél a professzor azt mondta hogy szépen gyógyul a seb nincs gyulladás sem, ekkor még lábszáramban is éreztem némi fájdalmat meg zsibbadást a jobb nagylábújjban.

    A prof erre azt mondta ne aggódjak ez majd szűnni fog idővel most azt tegyem hogy lehetőleg sétálgassak minél többet s ne üljek sokat.

    Azóta ezt teszem is és közben a fájások is szünetet tartanak.

    Esténként persze kapom a szurit hasba a véralvadásgátlóval, napközben fenékbe szurit fájdalomcsillapító formájában valamint tegnap és tegnapelőtt este volt még infúzió is.

    Ez van most hazamenetelről nem tudok még időpontot.

    Most nézem nem is lett olyan rövid ez a beszámoló. ;-)

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák