Új hozzászólás Aktív témák

  • formasu

    tag

    válasz Bogyi007 #3157 üzenetére

    Bocsi, korrigálok. Itt szinte mindenki csak a sebészben, és a műtétben bízik. Nem csak sebész van, aki nagy eséllyel meg tudja szüntetni a fájdalmakat gerincsérv esetén.
    Úgy látom, rajtam kívül itt nincs senki ilyen. Egy barátomat 12 éve, engem pedig 3 éve műtét nélkül, a megfelelő helyre adott injekciókkal tett egy /nem sebész, és nem reumatikus!/ hozzáértő doki fájdalommentessé nagyon "kemény" L4-es sérvvel. /Egy hétig még lábra sem tudtam állni, annyira fájt, kisugárzott a bal oldali fenekembe, lábamba, combomba, vádlimba.../
    Ebben a témában régebben is többször írtam, sajnálom, hogy "süket fülekre" találtam, pedig nem azt írtam, hogy itt, és itt valakitől hallottam...
    Talán érthető voltam, nem megszüntette a sérvet, "csak" fájdalommentessé tette, "élhetővé" tette az életemet! Sok esetet hallottam, akinél a műtét után 2-5 évvel már újabb fájdalmak, újabb műtét következett.
    Három éve nem láttam fájdalomcsillapítót, nem fekszem napközben, még síelni is járok több órás vezetéssel. Ennyi, befejeztem ezt a témát, a magam részéről.
    Kívánom, hogy panasz mentesek legyetek hamarosan.

    A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Új hozzászólás Aktív témák