Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Zsolt2000 #6629 üzenetére

    Van benne igazság amit írsz, mivel ha kibukik vmi hiba ott a csere, viszont jelenleg egy négy éves symbianos rendszert használok még, amelynek sosem volt gondja és ezért ijesztő kissé számomra a sok bug.
    Mondhatni ez lesz az első lépésem az android világába és amennyire belebolondultam a sensationba, most annyira kacsintgatok másfelé, hogy egyáltalán milyen más alternatíva lehet ezen kívül.Mondhatni szinte semmi, amit ebben a topikban olvastam az galaxy s2-ről, az szintén nem kedveltette meg velem és a kijelző felbontása is gyengébb.

    A kijelző felbontása az elsődleges amiért sensationre esett a választásom plusz a burkolat, ami később mint kiderült nem is annyira jó, mert elősegíti a porosodást.

    Én elsősorban netezésre, időnként filmnézésre használnám, de ami még fontos szempont és itt nem is nagyon láttam ezzel kapcsolatban hozzászólást, létezik-e rá e-book reader program, mivel ha a szituáció úgy engedi akkor olvasgatnék is.

    Hgabor89:
    Ami még fontos lenne az akku készenléti ideje, nem tudom van -e olyan rom, ami meghosszabbítja ezt, mert szintén nagyon gyengének mutatkozik ebben a sensation.
    A játékok viszont jobbára ki vannak lőve nálam.

    Apropó, van rá kiforrott navi?

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák