Új hozzászólás Aktív témák

  • as_Rock

    őstag

    válasz Gubro #8 üzenetére

    Épp ezt akartam leírni :K valóban neves borászatok tőlünk nyugatabbra nem hoznak ki presztizsbort vacak évjáratokban, inkább az 1-2 kategóriával lentebbi boraikat javítják fel a nyersanyaggal, hogy kompenzálják az évjárat negatív hatását.
    Villányban ez nem szokás :DDD
    Sokan azt se tudják, hogy a Kopár csak egy brand, és nem csak a Kopárból származik az alapanyag amiből készül.

    Bog: Csináltunk egy kóstolót néhány éve - néhány borász is ott volt - 2-3000 ft-os vörös kategóriában a pálmát egy versenyen kívüli egri bor (Demeter Csaba hozta egyik saját) mögött egy 10 ájrós Rioja-i vitte el.

    koxx: Ennyiért sógoréknál (Rust) is kapsz szép jégborokat, de ha itthon kapható ebből a canadai borból egy elérhetőséget és hazai árat írj.

    MCray: Ha a közismert olcsó bikavérre gondolsz semmi nem történt, ugyanúgy sz*r felvásárolt szőlőből és vegyészeti beavatkozással "gyártják", esetleg a gyártósor változott, vagy más vegyianyagot raknak bele ami neked nem jön be:DDD

    moraan: Japánok aszút és drága francia fehéreket isznak narancslével :Y

    Cerebellum: Ahogy hallottam Matyibá gyakorlatilag kiszállt a borkészítésből, a fia viszi tovább már pár éve a dolgokat, és kicsit gyakrabban kóstolt hordómintát mint az egészséges volna... :(((

    "Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Új hozzászólás Aktív témák